Laren | 1 oktober 2022

Op zaterdag 1 oktober heeft de A-band haar nieuwe taptoeshow gepresenteerd op Plein 1945 (Het Kermisterrein) in Laren. Daar waar dit jaar de uitgestelde jubileumtaptoe zou plaatsvinden hebben de A-band, MCC Next en Jong MCC opgetreden.

In de Coronaperiode bestond Drum- & Showband MCC 90 jaar. Dit heeft de vereniging niet op de traditionele wijze kunnen vieren met een Jubileumtaptoe. Ook begin dit jaar is door de onzekere situatie besloten om de taptoe niet te houden in mei. De A-band is wel verder gegaan met het instuderen van de muziek en de show. Voor de vakantie is de show voor het eerst gelopen op de taptoe in Woerden en eind van het jaar zal de A-band deelnemen aan de Kersttaptoe in Leiden.

MCC wilde de taptoeshow "Moment for Morricone” ook graag aan het eigen publiek tonen. De muziek is gearrangeerd door Rob Balfoort en is ingestudeerd onder leiding van Roel van Raaij en Xander van der Ploeg. De choreografie is geschreven door Ivo de Soet. De show bevat klassiekers als “Once upon a time in the West” en “The Good, The bad & The Ugly”.

MCC Next en Jong MCC hebben tussen de twee showpresentaties in opgetreden op het plein. Als laatste zijn alle spelende leden van de vereniging als één grote band terug gelopen naar het Muziekcentrum Schering & Inslag.

Zonnige Showpresentatie
Getagd op:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.