Bonn | 20 februari 2023

Op Rosenmontag konden de Duitse carnavalsverenigingen eindelijk weer hun optochten organiseren, en de A-band mocht het twee jaar uitgestelde optreden in Bonn doen. Fijn om weer aanwezig te mogen zijn op dit gezellig en grootse evenement.

Richting Bonn werd het weer steeds beter. Bij start van de optocht was het zonnig en 13 graden. Heerlijk weer voor zowel het publiek als de leden van de A-band. Langs de route stonden de carnavalsvierders rijen dik. De band kreeg veel applaus, de mensen genoten zichtbaar van het optreden, ondanks dat het vangen van snoep eigenlijk hetgeen is waar iedereen voor komt.

Voor een aantal leden was het de eerste keer dat ze mee deden aan dit mooie en indrukwekkende optreden. De leden die thuis voor de TV moesten blijven zitten werden stiekem getrakteerd op kleine groet. Hopelijk zijn ze er volgende keer gewoon weer bij.

De A-band gaat nu verder met zich voor bereiden op de showoptredens. Ook mee doen? Kom gezellig kijken op maandagavond in het Muziekcentrum Schering & Inslag in Laren.

Zonnige Rosenmontag
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.