Zondagmiddag 4 maart a.s. organiseert Drum- & Showband MCC het traditionele en gratis toegankelijke Vriendschapsconcert van 14.00 uur tot 17.00 uur in het Muziekcentrum Schering en Inslag aan de Eemnesserweg 15a te Laren.

Tijdens dit concert zullen het Mannenkoor De Speuit uit Laren en MCC Next voor u optreden.

Het koor is als chantykoor ontstaan in de catacomben van de brandweerkazerne in Laren en staat onder de bezielende leiding van Cees Bus en Henk Wikkerman.

Vanaf januari 2017 zijn zij uitgegroeid tot het volwaardige mannenkoor "DE SPEUIT", vernoemd naar onze moedige en vrijwillige Laarder brandweer spuitgasten.

Naast shantyliedjes, zeemansliedjes, worden ook meezingers van Tante Leen, Jan(tje) Smit of André Hazes gebracht.

MCC Next is ontstaan naar aanleiding van het 75- jarig bestaan van Drum- & Showband MCC. De band treedt op bij diverse evenementen georganiseerd door MCC, maar zij zijn natuurlijk ook te boeken. Recent heeft de band deelgenomen aan de succesvolle Singer concerten en het MCC Plein op Koningsdag. Er is nog steeds veel animo voor de karakteristieke oud-MCC sound zowel bij het publiek als bij de leden zelf.

Kom kijken en luisteren naar dit intieme concert. De zaal is open vanaf 13.00 uur. In de pauze en na afloop kunt u gezellig een kopje koffie of een drankje drinken en andere muziekliefhebbers ontmoeten.

De toegang is gratis.

Vriendschapsconcert MCC Next en De Speuit
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.