Laren | 3 april 2022

Zondagmiddag 8 mei 2022, Moederdag, organiseert Drum- & Showband MCC het traditionele en gratis toegankelijke Vriendschapsconcert van 14.00 uur tot 16.00 uur in het Muziekcentrum Schering en Inslag aan de Eemnesserweg 15a te Laren. Tijdens dit concert gaan de Gooise Egerländers Musikanten uit Hilversum en MCC Next voor u opgetreden.

De Gooise Egerländer Musikanten uit Hilversum is een ervaren blaaskapel, bestaande uit enthousiaste en vakkundige muzikanten. Een blaaskapel die weet van wanten, als het gaat om gezelligheid en volksmuziek. De muziek is bij uitstek geschikt voor Oostenrijkse, Tiroler, Tsjechische en Duitse festiviteiten, maar dat spreekt voor zich. Daarnaast treedt de Gooise Egerländer regelmatig en met succes op in bejaarden- en/of verzorgingstehuizen, eventueel met een speciaal programma, aangevuld met show.

Ondanks de lock-down hebben de leden van MCC Next onder leiding van Wouter van Luttervelt nieuwe nummers ingestudeerd welke zij graag aan het publiek willen laten horen. Natuurlijk wordt de geschiedenis van MCC niet vergeten en zullen ook een aantal van de oude nummers van weleer op het programma staan.

Kom kijken en luisteren naar dit intieme concert. De zaal is open vanaf 13.00 uur. In de pauze en na afloop kunt u gezellig een kopje koffie of een drankje drinken en andere muziekliefhebbers ontmoeten. De toegang is gratis.

Vriendschapsconcert Egerländers en MCC Next
Getagd op:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.