Er was veel publiek afgekomen op het Vriendschapsconcert van MCC Next en het Mannenkoor De Speuit. De zaal van het Muziekcentrum Schering en Inslag zat bomvol.

Zowel MCC Next als het Mannenkoor De Speuit staan onder leiding van Cees Bus. Het was dus een drukke middag voor hem. Met een niet aflatend enthousiasme heeft hij beide groepen deze middag laten floreren en kon het publiek genieten van enthousiaste optredens.

Vooral het de bekende Hollandse liederen van het mannenkoor werkten erg aanstekelijk op de mensen in de zaal. Niemand kon het laten om even mee te zingen of mee te deinen. De Speuit bestaat nog maar een paar jaar maar kan rekenen op veel aanloop van mannen die gezellig met elkaar willen zingen.

Fotoalbum

Er heerste een echt Larense sfeer in de zaal. Er waren toch weer Laarders die voor het eerst een kijkje kwamen nemen in het Muziekcentrum Schering & Inslag. Leuk dat ook zij de weg naar de gezelligheid weer hebben gevonden.

MCC Next liet weer een aantal oude en nieuwe nummers horen. De nostalgie van oud MCC is nog steeds te horen en wordt ook zeer gewaardeerd.

Deze middag heeft ook gezorgd voor nieuwe leden van onze fanclub Sustento. Voor maar 20 euro per jaar ben u al lid en steunt u MCC in het organiseren van o.a. dit Vriendenconcert, maar ook de klaverjasavonden op de tweede donderdag van de maand en de concerten in Singer. U wordt per mail op de hoogte gehouden van de evenementen en optredens. Ook interesse? U kunt zich eenvoudig aanmelding via onze website.

Volle bak bij Vriendschapsconcert
Getagd op:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.