Klaverjassen

Iedere tweede donderdag van de maand in de maanden oktober tot en met maart, wordt er gekaart in het Muziekcentrum Schering & Inslag. De avonden zijn vrij toegankelijk. Voorwaarde is wel dat u lid moet zijn van onze fanclub Sustento.

Gezelligheid staat voorop. Het barpersoneel van MCC zorgt altijd voor iets extra’s bij de koffie en bij de borrel. Er worden drie rondes gekaart. Aan het eind van het seizoen worden de laagste stand(en) weggestreept, zodanig dat bij een ieder vier standen bij elkaar worden opgeteld. De winnaar mag zich tot aan het volgende seizoen trotse eigenaar noemen van de wisseltrofee.

Het Sustento klaverjasseizoen 2022-2023 gaat donderdag 13 oktober weer van start. Het seizoen bestaat uit zes kaartavonden, iedere 2e donderdagavond van de maand in Muziekcentrum Schering & Inslag, Eemnesserweg 15a te Laren. Van deze avonden tellen de 4 beste scores mee voor de prijs.

De donderdagen waarop gekaart zal worden zijn:

  • donderdag 13 oktober
  • donderdag 10 november
  • donderdag 8 december
  • donderdag 12 januari
  • donderdag 9 februari
  • donderdag 9 maart

De afsluitende avond met prijsuitreiking staat gepland voor donderdag 13 april.

Tussenstand Klaverjassen seizoen 2022-2023

Winnaar seizoen 2018-2019: Liek Bouma

Op de gezellig drukke laatste klaverjasavond van Sustento werd de winnaar van de competitie seizoen 2018-2019 bekend gemaakt door Bert Hilhorst.

De SUSTENTO wisseltrofee is dit keer gewonnen door nieuwkomer Liek Bouma. Met 21436 punten uit de vier beste wedstrijden wist hij de 20 andere kaartspelers achter zich te laten. Nog eens zeven kaarters hadden niet vier keer mee kunnen spelen waardoor zij buiten de wedstrijd vielen.