Klaverjassen

Iedere tweede donderdag van de maand in de maanden oktober tot en met maart, wordt er gekaart in het Muziekcentrum Schering & Inslag. De avonden zijn vrij toegankelijk. Voorwaarde is wel dat u lid moet zijn van onze fanclub Sustento en in het bezit moet zijn van een geldig coronatoegangsbewijs (QR code).

Gezelligheid staat voorop. Het barpersoneel van MCC zorgt altijd voor iets extra’s bij de koffie en bij de borrel. Er worden drie rondes gekaart. Aan het eind van het seizoen worden de laagste stand(en) weggestreept, zodanig dat bij een ieder vier standen bij elkaar worden opgeteld. De winnaar mag zich tot aan het volgende seizoen trotse eigenaar noemen van de wisseltrofee.

Het Sustento klaverjasseizoen 2021-2022 kan weer veilig van start gaan! Donderdag 14 oktober is de eerste avond waarop we weer gaan klaverjassen. Het seizoen bestaat uit zes kaartavonden, iedere 2e donderdagavond van de maand in Muziekcentrum Schering & Inslag, Eemnesserweg 15a te Laren.

De avonden zijn:

  • donderdag 14 oktober
  • donderdag 11 november
  • donderdag 9 december
  • donderdag 13 januari
  • donderdag 10 februari
  • donderdag 10 maart

Op donderdag 14 april wordt de reeks afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking. Er wordt ook die avond uiteraard nog gekaart, maar die telt niet meer mee voor de eindstand.

RIVM-maatregelen

Ook bij onze klaverjasavonden zijn de RIVM-maatregelen van toepassing.

Eén van de vereiste regels is het hebben van een geldig coronatoegangsbewijs. U kunt op één van onderstaande manieren een coronatoegangsbewijs verkrijgen:

  1. Geldig vaccinatiebewijs: dit houdt in volledig gevaccineerd zijn. Op de CoronaCheck app kunt u uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen.
  2. Herstelbewijs: Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  3. Testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Indien u kiest voor een testbewijs, dan kunt u bijvoorbeeld via deze website: www.testenvoortoegang.nl een afspraak maken. Op dit moment zijn de testen gratis, het is nog niet duidelijk of dit komende weken zo blijft. Wij raden je aan om dit zelf in de gaten te houden.

Uitslagen seizoen 2019-2020
Winnaar seizoen 2018-2019: Liek Bouma

Op de gezellig drukke laatste klaverjasavond van Sustento werd de winnaar van de competitie seizoen 2018-2019 bekend gemaakt door Bert Hilhorst.

De SUSTENTO wisseltrofee is dit keer gewonnen door nieuwkomer Liek Bouma. Met 21436 punten uit de vier beste wedstrijden wist hij de 20 andere kaartspelers achter zich te laten. Nog eens zeven kaarters hadden niet vier keer mee kunnen spelen waardoor zij buiten de wedstrijd vielen.