"Sustento - De financiële steun voor Drum- en Showband MCC Laren!"

Sustento, de fanclub van MCC, heeft een heuse missie. Ze zetten zich in om de juiste financiële middelen te verkrijgen om Drum- en Showband MCC te laten blijven swingen. Laten we als fans bijdragen en ervoor zorgen dat MCC nog heel lang mensen kan laten genieten van het maken en luisteren naar muziek.

Met uw lidmaatschap helpt u ons om de noodzakelijke financiële middelen te verkrijgen, zodat we MCC kunnen blijven ondersteunen en zij u als publiek kunnen blijven entertainen met onvergetelijke optredens.

Als lid van Sustento, ontvangt u als eerste informatie over alle evenementen en activiteiten van de Showband, wordt u uitgenodigd voor festiviteiten en kunt u deelnemen aan de gezellige klaverjasavonden.

Steun MCC

De leden hebben de afgelopen 40 jaar hard gewerkt om extra inkomsten te genereren door het ophalen van oud papier. Helaas is het GAD gestopt met het ondersteunen van deze actie. Daarom hebben we nu uw steun hard nodig. Samen kunnen we de inkomsten door middel van kleine acties aanvullen. Doe mee en help ons!

Wil u zich aansluiten bij Sustento? Word dan nu lid voor slechts € 20,-- per jaar! Vul het aanmeldformulier in of stuur een e-mail naar sustento@mcclaren.nl met uw naam en adres om u aan te melden. U ontvangt direct een bevestiging met meer informatie over de betalingswijze.

Word vandaag nog lid en maak kennis met Sustento!

Klaverjassen

Iedere tweede donderdag van de maand in de maanden oktober tot en met maart, wordt er gekaart in het Muziekcentrum Schering & Inslag. De avonden zijn vrij toegankelijk. Voorwaarde is wel dat u lid moet zijn van onze fanclub Sustento.

Gezelligheid staat voorop. Het barpersoneel van MCC zorgt altijd voor iets extra’s bij de koffie en bij de borrel. Er worden drie rondes gekaart. Aan het eind van het seizoen worden de laagste stand(en) weggestreept, zodanig dat bij een ieder vier standen bij elkaar worden opgeteld. De winnaar mag zich tot aan het volgende seizoen trotse eigenaar noemen van de wisseltrofee.

Klaverjassen

Digitale nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aankomende activiteiten en optredens binnen onze vereniging. Met de MCC-nieuwsflitsen die per e-mail worden verstuurd naar de Sustento-leden, heeft u altijd alle informatie bij de hand!

U bent reeds lid van Sustento en u heeft deze nieuwsflits nog niet ontvangen? Stuur dan een mailtje naar sustento@mcclaren.nl.

Waarschijnlijk is uw (juiste) e-mailadres niet bij ons bekend.