Waarom een fanclub?

Om de continuïteit van MCC te waarborgen heeft onze vereniging behoefte aan
spelende maar ook aan “niet spelende leden”. De fanclub Sustento (=ondersteuning) is in 2007 opgericht en heeft inmiddels 150 leden.

Als lid van de fanclub Sustento:

  • Steunt u Drum- & Showband MCC
  • Ontvangt u informatie over optredens
  • Wordt u uitgenodigd voor festiviteiten
  • Kunt u deelnemen aan onze klaverjasavonden

Het lidmaatschap kost u € 20,-- per jaar, meer mag ook.

Ook u kunt zich aanmelden voor Sustento via onderstaand formulier of door een e-mail te sturen naar: sustento@mcclaren.nl

Maak vervolgens het lidmaatschapbedrag over op onze bankrekening
NL40RABO0334938201 t.n.v Drum- & Showband MCC te Laren o.v.v. Sustento
en uw naam en adres.

Kaarters in actie

Klaverjassen

Iedere tweede donderdag van de maand in de maanden oktober tot en met maart, wordt er gekaart in het Muziekcentrum Schering & Inslag. De avonden zijn vrij toegankelijk. Voorwaarde is wel dat u lid moet zijn van onze fanclub Sustento.

Gezelligheid staat voorop. Het barpersoneel van MCC zorgt altijd voor iets extra’s bij de koffie en bij de borrel. Er worden drie rondes gekaart. Aan het eind van het seizoen worden de laagste stand(en) weggestreept, zodanig dat bij een ieder vier standen bij elkaar worden opgeteld. De winnaar mag zich tot aan het volgende seizoen trotse eigenaar noemen van de wisseltrofee.

Klaverjassen

Digitale nieuwsbrieven

MCC-nieuwsflitsen worden per e-mail verstuurd naar alle spelende leden en de Sustento-leden. In deze nieuwsflitsen wordt actuele informatie gegeven over MCC, de aankomende activiteiten en optredens.

U bent reeds lid van Sustento en u heeft deze nieuwsflits nog niet ontvangen?Stuur dan een mailtje naar sustento@mcclaren.nl.

Waarschijnlijk is uw (juiste) e-mailadres niet bij ons bekend