Laren | 4 t/m 26 september 2023

Het klinkt als muziek in de oren, maar ons jaarlijkse onderhoud aan blaasinstrumenten en trommels wordt helaas steeds duurder en uitgebreider. Zelfs de trompetten van onze jeugdige muzikanten zijn al aan vervanging toe. Dit is een uitdaging waar we niet langer omheen kunnen, en we hebben uw hulp nodig om de muzikanten te kunnen laten blijven spelen.

Door het wegvallen van onze inkomsten uit oude kranten wordt dit jaarlijks terugkerende muzikale ritueel steeds moeilijker te bekostigen. Maar laten we de noten niet verloren laten gaan! Daarom doen we een beroep op Rabo ClubSupport, waarbij we rekenen op uw kostbare stem.

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank ons graag met kennis, netwerk en geld om onze ambities te realiseren.

Uw stem kan het verschil maken en de klanken van onze muzikanten levendig houden. Steun ons bij het behouden van onze muzikale erfenis, het inspireren van jonge talenten en het blijven brengen van vreugde aan onze gemeenschap. Mogen we weer op uw stem rekenen?

Van 4 t/m 26 september kun u uw stem weer uitbrengen via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren . Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de club.

Kijk voor meer informatie op: Rabo ClubSupport

Stem op MCC bij RaboClubsupport
Getagd op:                             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.