Iedereen verdient een club. Het is als een tweede huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren.

Ons doel

Om onze jeugd en aspirant A-band leden nog beter op te kunnen leiden, willen wij de bijdrage van de Rabobank gebruiken om het opleidingsprogramma uit te breiden. Hiervoor hebben wij nieuw lesmateriaal en nieuwe instrumenten nodig.

Voor Jong MCC gaan we op pad om workshops op scholen op te zetten. Daarvoor hebben we niet alleen mankracht en materiaal nodig maar ook geldelijke middelen.

We willen graag kinderen laten zien hoe leuk muziek maken is!

Breng uw stem uit

Afgelopen weken hebben verenigingen en stichtingen zich kunnen aanmelden voor de Rabo ClubSupport 2022. Als lid van Rabobank bepaalt u welke clubs een financiële ondersteuning ontvangen.

Van 5 t/m 27 september kun u uw stem weer uitbrengen op de deelnemende clubs via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren . Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de club.

Zo werkt het stemmen
Log in op de app en ga via Service naar ‘zelf regelen’ en klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de knop ‘Stemmen’. Hierna kunt u uw stem uitbrengen op de deelnemende clubs.

Of ga naar www.rabobank.nl/leden/clubsupport. Rechts bovenaan ziet u een oranje knop met daarin de tekst ‘breng je stem uit’. Klik hierop. Dan logt u in op Rabo Internetbankieren zoals gebruikelijk. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘stemmen’.

Uw stem is geld waard.

Alvast bedankt!

Stem op MCC bij Rabo Clubsupport
Getagd op:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.