Zondag 8 mei 2022: Egerländers en MCC Next

Zondagmiddag 8 mei 2022, Moederdag, organiseert Drum- & Showband MCC het traditionele en gratis toegankelijke Vriendschapsconcert van 14.00 uur tot 17.00 uur in het Muziekcentrum Schering en Inslag aan de Eemnesserweg 15a te Laren. Tijdens dit concert gaan de Gooise Egerländers Musikanten uit Hilversum en MCC Next voor u opgetreden.

De Gooise Egerländer Musikanten uit Hilversum is een ervaren blaaskapel, bestaande uit enthousiaste en vakkundige muzikanten. Een blaaskapel die weet van wanten, als het gaat om gezelligheid en volksmuziek. De muziek is bij uitstek geschikt voor Oostenrijkse, Tiroler, Tsjechische en Duitse festiviteiten, maar dat spreekt voor zich. Daarnaast treedt de Gooise Egerländer regelmatig en met succes op in bejaarden- en/of verzorgingstehuizen, eventueel met een speciaal programma, aangevuld met show, etc.

Ondanks de lock-down hebben de leden van MCC Next onder leiding van Wouter van Luttervelt hebben nieuwe nummers ingestudeerd welke zij graag aan het publiek willen laten horen. Natuurlijk wordt de geschiedenis van MCC niet vergeten en zullen ook een aantal van de oude nummers van weleer op het programma staan.

Trakteer moeder op een gezellige en muzikale middag en kom langs op zondagmiddag 8 mei!