Zondag 26 maart 2023 Leo Fanfare en MCC Next

Zondagmiddag 26 maart 2023 organiseert Drum- & Showband MCC het traditionele en gratis toegankelijke Vriendschapsconcert van 14.00 uur tot 17.00 uur in het Muziekcentrum Schering en Inslag aan de Eemnesserweg 15a te Laren. Tijdens dit concert gaat het Hilversumse Fanfare-orkest Leo en MCC Next voor u opgetreden.

Het Fanfare-orkest Leo is een levendige orkestvereniging in hartje Hilversum. De basis van het orkest is een typische fanfarebezetting (koperblazers, sax, slagwerk). Dit wordt sinds jaar en dag ondersteund door een swingende combo van elektrische gitaar, basgitaar, drums en percussie. Met hun stevige kopersectie, de brede saxsectie, de goede slagwerkers en het uitstekende combo pakken ze alles aan van  ‘licht klassiek’ tot pop, rock, funk en swing.

De leden van MCC Next willen onder leiding van Wouter van Luttervelt de nieuwe nummers welke zij hebben ingestudeerd graag aan het publiek laten horen. Natuurlijk wordt de geschiedenis van MCC niet vergeten en zullen ook een aantal van de oude nummers van weleer op het programma staan.

Ook Het Bussie is weer van de partij. In de pauze en na afloop kunt u bij hen een heerlijke Stromboli kopen.

Kom gezellig langs op zondag 26 maart en laat u verrassen door de twee muziekvereniging!