Seizoen 2018-2019 is van start gegaan met een optreden in Diemen en op de INmarkt in Laren. De A-band is weer volop in de running.

De lampionnenoptocht in Diemen is al een klein beetje traditie geworden. De eerste week van september is het daar groot feest. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en de lampionnenoptocht is er één van.

Met de allerkleinsten wordt zodra het donker is een kleine rondgang gemaakt.

Op de INmarkt laten heel veel verenigingen van Laren zich zien en horen. De A-band heeft om 13.00 uur een gezellig klein optreden verzorgd voor het Brinkhuis, tussen de Brandweer en de Scouting in. De kramen stonden dit keer wat verdekt opgesteld in de tuin van het Brinkhuis. Op zich een gezellige locatie, maar niet direct zichtbaar.

Gelukkig waren er voldoende mensen nieuwsgierig genoeg om eens bij het Brinkhuis naar binnen te lopen en te ontdekken wat er nog meer te beleven viel.

In het nieuwe seizoen komen weer een aantal kinderen een kijkje nemen bij Jong MCC. Daar zijn we in ieder geval heel blij mee. Ook de A-band mag rekenen op belangstelling en de trompetgroep in het bijzonder. We zijn ook nog op zoek naar versterking bij de schuiftrombones en de hoorns.

Dus lijkt het je leuk om muziek te maken bij een drum-  & Showband, kom dan vrijblijvend langs op maandagavond in het Muziekcentrum Schering & Inslag in Laren. Kijk voor meer informatie op de speciale pagina van Jong MCC of op die van de A-band.

Start seizoen 2018-2019
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.