Amstelveen en Koog aan de Zaan | 12 november 2022

Op de dag dat Sinterklaas in ons land aankomt, starten ook meteen op verschillende plaatsen de vrolijke intochten. De A-band heeft deze zaterdag meegewerkt aan de intochten in Amstelveen en Koog aan de Zaan

Zowel in Amstelveen als in Koog aan de Zaan was het gezellig druk. Door het zonnige weer waren er veel kinderen met hun ouders naar het dorpen gekomen om de Sint en zijn Pieten te begroeten. Nadat de mist was opgetrokken werd het zelfs een heel warm optreden. De stoet in Amstelveen vertrok even over half elf vanaf de Sportlaan richting het Stadsplein in Stadshart Amstelveen, waar de Sint werd ontvangen door de burgemeester. In de middag koersten de Pieten de nieuwe Stoomboot van Sinterklaas richting Koog aan de Zaan.

Om beide optredens te kunnen doen moest de A-band dit keer eerder van het gezellige plein in Amstelveen vertrekken om op tijd in Koog aan de Zaan te zijn. Helaas was het beloofde lunch pakket zoek, de Pieten konden het nergens vinden. Er zat niks anders om dan dat de leden zelf boodschappen moesten doen bij de supermarkt in Koog aan de Zaan.

In Koog aan de Zaan was MCC voor het eerst bij de Sintintocht aanwezig.

De A-band had de dag ook twee gastspelers. Nicole en Paulien vielen in voor hun oud collega schuifspeelsters Joyce en Rochelle. Bij deze nogmaals heel veel dank voor deze zeer sportieve prestatie.

Zaterdagmiddag 19 november komt Sinterklaas naar Laren. Daar zullen zowel de A-band als Jong MCC weer mee doen met de intocht. Ook de jarige Sint Jansharmonie kunt u overal in het dorp tegenkomen. Kom gezellig kijken vanaf 14.00 uur.

Sinterklaas is weer in het land
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.