Leiden | 10 december 2022

Zaterdagavond heeft de A-band deel genomen aan de sfeervolle Kersttaptoe in Leiden op het Pieterskerkplein met hun show "Moment for Morricone”. De muziek is gearrangeerd door Rob Balfoort en bevat klassiekers als “Once upon a time in the West” en “The Good, The bad & The Ugly”. De show is van Ivo de Soet. 

In Leiden traden verder op Thalita uit Vlaardingen, Show- and Marchingband K&G uit Leiden en Show- and Marchingband DVS uit Katwijk. Samen met de Pipes en Fakkeldragers van The Band of Liberation en zangeressen Nataliia Cobian uit Oekraïne en Marnie Beumer uit USA zorgden de diverse optredens voor een echte Kerstsfeer. De Kerstman en zijn vrouw ontbraken uiteraard ook niet.

Helaas was er door de organisatie voor zowel Thalita als voor MCC geen onderkomen c.q. omkleedruimte geregeld. Dit hield in dat beide bands thuis moesten omkleden en vanaf half drie al in uniform in de kou stonden voor de repetitie. Ook instrumentarium en uniformen hingen buiten onder de tribune en werden vochtig en koud.

Gelukkig was er voldoende belangstelling en hebben meerdere "fans" de koude op de tribunes getrotseerd en gezorgd voor warme belangstelling en zoveel mogelijk applaus, met als bijvangst weer warme handen.

Sfeervolle Kersttaptoe Leiden
Getagd op:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.