Bussum | 7 september 2023

Na een lange en toegewijde loopbaan bij het Gemeentelijk Afvalstoffenbedrijf (GAD) in Bussum, heeft Rob Zeegers op vrijdag 8 september jl. afscheid genomen van zijn werkgever. Samen met zijn vrouw kijkt hij uit naar een welverdiend pensioen.

Gedurende zijn jarenlange dienstverband was Rob niet alleen een gewaardeerde collega, maar ook een bekend gezicht voor velen in Bussum. MCC, dat jarenlang nauw verbonden was met het GAD door het ophalen van oude kranten, wilde dit bijzondere moment van hun spelend lid Rob niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaven zij graag gehoor aan de door zijn collega’s georganiseerde geheime serenade om Rob te eren en het afscheid extra speciaal te maken.

Eerder op de middag werd Rob thuis opgehaald door een indrukwekkend konvooi van vier vuilniswagens. Eenmaal bij de bedrijfshal aangekomen, wachtte hem een verrassing. Een deel van de hal was omgetoverd tot een feestlocatie, waar alle collega’s vol enthousiasme aanwezig waren.

Voorzitter Erwin van den Berg sprak warme woorden en wenste Rob en zijn familie een prachtige tijd toe. De aanwezigen deelden herinneringen en bedankten Rob voor zijn jarenlange inzet en toewijding aan het GAD en de gemeenschap van Bussum.

Rob Zeegers kijkt terug op een bijzondere dag vol verrassingen en dankbaarheid. Met zijn pensioen in het vooruitzicht staat hem een nieuw avontuur te wachten, waarbij hij samen met zijn vrouw kan genieten van welverdiende rust en vrije tijd.

Serenade voor Rob Zeegers
Getagd op:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.