Laren | 7 januari 2023

2023 is bij MCC van start gegaan met een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst. Het is heerlijk dat dit soort gezellige tradities weer georganiseerd kunnen worden. Leden van Sustento, Jong MCC, de A-band en MCC Next hebben elkaar een goed nieuwjaar gewenst en gezellig bijgepraat.

Voorzitter Erwin van den Berg heeft in het bijzijn van de leden en in het bijzonder Burgemeester Nanning Mol en wethouder Frits Westerkamp, de nieuwjaarsspeech gehouden waarmee hij de aftrap heeft gegeven voor een mooi muzikaal jaar. Als eerste bedankte hij Marcel Hilhorst van Poffertjeskraam De Haan voor de lekker poffertjes welke door hen aangeboden waren.

In zijn speech memoreerde Erwin naast alle mooie optredens die MCC weer mocht doen in 2022, ook de vele geboortes bij MCC leden, de trouwerijen en de droevige momenten zijnde het overlijden van twee markante MCCers Jaap Grob en Klaas Booy sr. Beide hebben veel betekend voor de vereniging en beide waren tambour-maƮtre van de A-band.

Voor 2023 staan een aantal belangrijke acties op de planning zoals het genereren van inkomsten op een andere wijze dan het ophalen van oude kranten, het werven van jeugdleden door het geven van workshops op scholen en uiteraard ook A-band leden. Om MCC (financieel) te steunen is uitbreiding van Sustento-leden (onze fanclub) ook van belang.

Hoofddoel is natuurlijk het uitvoeren van leuke optredens voor publiek. De eerste taptoe voor 2023 is reeds bevestigd aan het secretariaat. De A-band van MCC is uitgenodigd om deel te nemen aan de taptoe in Huizen op Koningsdag.

Met een toast en een nieuwjaarswens is het nieuwe MCC-jaar ingeluid.

Nieuwjaarsbijeenkomst MCC
Getagd op:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.