Laren | 16 juli 2022

Zaterdag 16 juli hebben de A-band, MCC Next en alle vrijwilligers het seizoen afgesloten zoals ze die ook is gestart, namelijk met een gezellige BBQ. Gelukkig kon de vereniging dit jaar toch terugkijken op een goed seizoen en dan met name de laatste maanden waarin weer veel optredens mogelijke waren. Uiteraard was het hoogtepunt de openingsparade van het WMC in Kerkrade, maar het was ook heerlijk om de basisschoolleerlingen weer in te halen op hun laatste wandelavond. De nieuwe taptoeshow heeft z'n première gehad en wel op de taptoe in Woerden.

Dit jaar mocht Miranda Vos drie leden in het zonnetje zetten. Als eerste Anton de Groot. Geheel tot zijn eigen verbazing bleek hij al 40 jaar lid te zijn van MCC, waarvan 25 jaar als tambour-maître. Anton geeft nu  exercitieles aan de A-band en sinds kort trommelt hij weer bij MCC Next.

Daarna mochten MCC Next lid Paulien van Rouendal-Makker en showinstructeur Ivo de Soet beide een geboortetegeltje in ontvangst nemen.

De leden kijken uit naar het nieuwe seizoen met leuke evenementen en optredens, en wie weet nieuwe muzikale collega's. Maar eerst is het vakantie!

MCC sluit seizoen af BBQ
Getagd op:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.