Laren | 17 december 2022

Zaterdagavond 17 december hebben de leden van MCC het jaar afgesloten met het traditionele Kerstdiner in het Muziekcentrum Schering & Inslag. Deze avond wordt georganiseerd door de feestcommissie. De grote zaal was sfeervol aangekleed en de tafels keurig gedekt voor het gourmetten. 

In de kersttoespraak van voorzitter Erwin van den Berg werden een aantal leden in het zonnetje gezet vanwege gezinsuitbreiding en recente trouwerijen. Ook had één van de leden nog een attentie tegoed vanwege het feit dat hij door andere drukte (hopelijk tijdelijk) moet stoppen bij de A-band.

Het grootste spektakel kwam echter van de tamboers van MCC. Zij moesten helaas afscheid nemen van hun trouwe collega André Calis. Dit hebben ze natuurlijk met veel bombarie gedaan. André is tot nu toe 50 jaar lid van de vereniging.

André is gestart bij Jong MCC en later doorgegroeid naar de A-band. Zijn lidmaatschap gaat gelukkig door bij MCC Next waar hij zowel de tamboers les geeft als zelf mee speelt. In zijn carrière bij MCC heeft André heel wat ups en downs mee gemaakt. Zijn verhalen lopen uiteen van grote successen, heel veel lol en hilarische momenten tot vechten tegen ledentekort en bedenker van vernieuwingen. Voor hem staat het belang van MCC altijd voorop en ieder optreden is even belangrijk. André mag z’n A-band trommel nu letterlijk aan de wand hangen en relaxen met een heerlijk verwenpakket.

De leden gaan genieten van hun welverdiende Kerstvakantie en gaan weer van start op maandag 9 januari 2023. Op zaterdag 7 januari zien ze elkaar echter al op de nieuwjaarsbijeenkomst van 16.00 tot 20.30 uur. Leden, instructeurs, Sustoleden en alle belangstellenden zijn van harte welkom in het Muziekcentrum Schering & Inslag.

MCC sluit af met Kerstdiner
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.