Traditiegetrouw heeft de A-band, dit keer samen met locoburgemeester Peter Calis, het Oktoberfest in Laren geopend. Overal in het dorp waren de Tiroler feestgangers al gespot, allemaal op weg naar een gezellig avondje in de feesttent.

 

Lange tafels, pullen bier en meezingers zijn de ingrediënten van het Oktoberfest. Samen met Die Männer, Die Liesl en DJ Kansloos zal het ongetwijfeld een geweldig feest worden.

De stemming zat er al snel in. Na het doornemen van de feestregels en het aanslaan van het vaatje bier door Peter Calis heeft de A-band nog een paar nummers gespeeld, om daarna het feest over te laten aan de feestgangers.

 

Fotoalbum

We hadden alleen één vreemde eend in de bijt. Peter Perdijk deed verkleed in Lederhose mee met de A-band. Was hij z'n pak vergeten? Nee Peter en Anneloes gaan aanstaande vrijdag trouwen en hij had deze avond z'n vrijgezellenavond. Volledig in stijl aangekleed moest hij mee doen. Het feest was voor hem al eerder begonnen en ging na het optreden nog even verder.

De dag na hun trouwen doet Peter overigens gewoon mee met het concert in Singer, MCC L!VE. Nog geen kaartje? Bestel deze dan snel via info@mcclaren.nl. We zijn bijna uitverkocht!

Zie ook de speciale evenementenpagina van MCC L!VE

MCC opent Oktoberfest
Getagd op:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.