Het concert MCC L!VE in het Singer Theater in Laren is een groot succes geworden. De leden van Jong MCC, de A-band, MCC Next, Danscompagnie Jamie-Dee en Partyband StreetBeats hebben een ongeëvenaarde show neergezet.

 

De MCC L!VE show is volledig bedacht door een commissie van leden van MCC tezamen met de instructeurs en geïnspireerd op de concerten van de Vrienden van Amstel Live. De samenwerking tussen MCC, de Danscompagnie en StreetBeats zorgde voor een wervelende avond.

Groot was de verrassing toen het publiek door kreeg dat Truus Roukema ook op het toneel stond, en wel achter haar eigen bar uit de oude Schering & Inslag.

Fotoalbum

Nog meer dan bij de voorgaande concerten is de samenwerking tussen de bands en de dansers opgezocht zodat alles in hoog tempo in elkaar over vloeide. Het enthousiasme spatte van het toneel. De dansers van Jamie-Dee mochten voor het eerst in hun carrière dansen op live muziek. De MCC leden hoefden niet strak te marcheren en de muzikanten van de StreetBeats speelden in plaats van drie blazers samen met 35 blazers.

Natuurlijk hebben de A-band, Jong MCC en MCC Next voor de pauze hun eigen repertoire eerst ten gehore gebracht. Na de pauze volgende de groepen elkaar op met o.a. Aïda, een hitmedley, Zij gelooft in Mij, Shake your Body en Fireball. Jong MCC mocht Zina Wicher Scheur begeleiden met Shape of You en de tamboers van de A-band gaven een show weg op Neighbours Labour. De avond werd afgesloten met Angels en Music was my first Love, en op Treasure namen alle groepen afscheid van het publiek.

Op deze avond werd ook afscheid genomen van Cees Bus. Hij geeft het dirigentenstokje van MCC Next door aan Wouter van Luttervelt. Na een jarenlange staat van dienst gaat Cees, voor wat MCC betreft, met pensioen. Na het dankwoord van voorzitter Erwin v.d. Berg, kreeg hij uit handen van zijn kleindochter Lisa Bus, een cadeau en bloemen.

MCC L!VE groot succes
Getagd op:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.