Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom steunt Rabo ClubSupport het lokale verenigingsleven. Dit doen zij onder andere door clubs en verenigingen hun netwerk, kennis en financiële steun te bieden. Daarmee steunen ze niet alleen de club, maar ook de lokale samenleving.

Op dit moment staan er geen optredens in de agenda door Covid-19, maar we zitten niet stil bij Drum- & Showband MCC.

Achter de schermen zijn we met elkaar hard aan het werk om de muzikale kwaliteit te verbeteren. De A-band heeft om dit doel te bereiken tijdelijk een aantal professionele instructeurs extra ingezet om het muzikale niveau omhoog te brengen.

Bij Jong MCC gaan we op pad om workshops op scholen op te zetten. Want we willen graag met nog meer kinderen samen muziek maken!

Breng uw stem uit

Afgelopen weken hebben verenigingen en stichtingen zich kunnen aanmelden voor de Rabo ClubSupport 2020. Als lid van Rabobank bepaalt u welke clubs een financiële ondersteuning ontvangen.

Dit jaar gaat het stemmen op uw favoriete club net even iets anders. U ontvangt geen stemcode, maar kunt vanaf heden tot 25 oktober direct via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren uw stem uitbrengen op de deelnemende clubs. Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de club.

Zo werkt het stemmen
Log in op de app en ga naar ‘zelf regelen’ - ‘lidmaatschap’. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘breng je stem uit’. Hierna kunt u 5 stemmen uitbrengen op de deelnemende clubs, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club.

Of ga naar www.rabobank.nl/clubsupport. Rechts bovenaan ziet u een oranje knop met daarin de tekst ‘breng je stem uit’. Klik hierop. Dan logt u in op Rabo Internetbankieren zoals gebruikelijk. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘stemmen’. Hierna kunt u 5 stemmen uitbrengen op de deelnemende clubs, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club.

Uw stem is geld waard.

Alvast bedankt!

MCC doet mee aan Rabo ClubSupport
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.