Drum- & Showband MCC organiseert op zaterdagavond 13 oktober a.s. het grote concert MCC L!VE in de nieuwe Theaterzaal van Singer Laren. Het belooft wederom een spektakel te worden.

Voor dit concert MCC L!VE is een unieke samenwerking tot stand gebracht met Partyband StreetBeats en Danscompagnie Jamie-Dee. Dit zorgt voor een avond vol bijzondere combinaties.

Partyband StreetBeats bestaat uit acht enthousiaste muzikanten.

Naast het enorm gevarieerde repertoire en meervoudige lead- en backingvocals, bezit StreetBeats een vette blazersectie en een enorme dosis energie en enthousiasme!

De Danscompagnie is de groeiende dansschool uit Eemnes. De dansschool is actief sinds september 2016 en staat onder leiding van Jamie-Dee van den Oudenrijn.

Met passie voor haar vak als dansdocent wil Jamie-Dee zoveel mogelijk mensen in aanraking brengen met dans. Door te zien, te ervaren, maar vooral door te doen.

Voor de pauze verzorgen Jong MCC, de A-band en MCC Next het programma. Na de pauze zal de samenwerking tussen MCC, Partyband StreetBeats en Danscompangie Jamie-Dee u enorm verrassen en zal zonder twijfel voor een onvergetelijk tweede deel van de avond zorgen.

Kaarten

De kaarten kosten € 12,50 per stuk. U kunt de laatste kaartjes vanavond direct bij de kassa in Singer kopen.  bestellen via de e-mail: info@mcclaren.nl onder vermelding van het aantal kaarten en uw naam en adres.

De kaarten kunt u afhalen en betalen in het Muziekcentrum Schering & Inslag, Eemnesserweg 15a te Laren tussen 19.30 en 21.00 uur op de maandagen 24 september en 1 oktober, en op de donderdagen 27  september en 4 oktober.

Op zaterdagavond 13 oktober bent u vanaf 19.30 uur welkom in het Singer Theater, het programma start om 20.00 uur.

Promotie op NH Gooi

Zaterdagochtend 22 september was voorzitter Erwin v.d. Berg te gast bij NH Gooi Zaterdag om ons concert MCC L!VE in Singer op 13 oktober a.s. te promoten. Wilt u het fragment terugluisteren? Dat kan via de website van NH Gooi.

We zijn voor 80% uitverkocht. Dus wilt u hier bij zijn, wacht dan niet te lang met het bestellen van uw kaarten

Laatste kaarten MCC L!VE
Getagd op:                             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.