Huizen en Laren | 27 april 2024

Op Koningsdag bracht Drum- & Showband MCC een muzikaal eerbetoon aan Zijne Majesteit met een reeks spetterende optredens in Huizen en Laren. De A-band trapte de festiviteiten af in Huizen met een hartverwarmende aubade aan de gedecoreerden en het enthousiaste publiek dat zich op het plein had verzameld.

's Middags bundelde de band zijn krachten met Jong MCC voor een optreden bij de eeuwenoude muziektent in Laren, die dit jaar zijn honderdste verjaardag vierde. De sfeer was er bruisend en de menigte gezellig. De jeugdige leden van Jong MCC brachten twee nummers ten gehore, waarvan één in samenwerking met de ervaren muzikanten van de A-band. Ondertussen zijn de aspiranten al druk bezig met hun voorbereidingen om binnenkort samen met de A-band op te treden.

De A-band gaf ook een voorproefje van hun nieuwe showmuziek, die zijn grote première zal beleven op zondag 5 mei op Plein 1945 in Laren, om 14.00 uur. Naast de A-band zullen ook Jong MCC en MCC Next hun talenten laten schitteren tijdens dit evenement.

Met hun indrukwekkende optredens heeft Drum- & Showband MCC wederom bewezen een onmisbare schakel te zijn in het culturele leven.

Koningsdagoptredens Drum- & Showband MCC
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.