Ondanks de kou en af en toe een bui hebbend de A-bandleden drie leuke optredens verzorgd in Huizen, Laren en Soest. 

In Huizen werd eerst een serenade gegeven bij het muziekpodium in het oude dorp. Via de gezellige markt liep de band naar de Brassershoeve met de nieuw gedecoreerden van Huizen. Natuurlijk werd daar het Lang-zullen-ze-leven voor hen gespeeld

 

In Laren stond de vernieuwde muziektent centraal. De oude mobiele muziektent is mooi opgeknapt en na jaren weer opgebouwd op het voorplein van de basiliek. Gedurende de feestweek is er bijna elke dag iets te beleven, zoals optredens van Drum- & Showband MCC, Muziekvereniging St. Jan, Accordeonvereniging Aurora, mannenkoor De Speuit en de Klepperman van Elleven.

Op zondag 5 mei wordt er vanaf 15.00 uur een veiling gehouden, waarbij ook MCC Next zal optreden. Naast een leuke middag hoopt men voldoende geld te vergaren voor een nieuw dekzeil voor de muziektent.

Fotoalbum

In Soest werd door Muziekvereniging PVO een S(w)ing-in Taptoe georganiseerd op de Engh. Een twee uur durend muzikaal spektakel voor jong en oud waaraan Jong Jubal uit Dordrecht, MCC uit Laren, Jong Juliana uit Amersfoort, Hypercussion uit Amersfoort, Balletstudio Sylvia uit Soest en muziekvereniging PVO Soest meewerkten. Dit keer geen speaker die de nummers en deelnemers aankondigt, het geheel werd aan elkaar gezongen door DJ Singer in Suit uit Den Bosch.

De leden A-band hadden nog net mazzel met hun optreden, het was op dat moment nog droog. Maar de jeugdleden van Jong Jubal moesten een enorme bui regen incasseren. Respect voor deze jonge muzikanten die ondanks de kou gewoon hun show afmaakten.

Koningsdag tournee
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.