Sponsorprogramma

Voor het realiseren van onze doelstelling: “Zorgen voor een spectaculaire Jubileumtaptoe” hebben wij uw hulp nodig.

U kunt adverteren in een reclameblok tussen de shows. En u kunt uw naam verbinden aan één van de deelnemende showkorpsen door middel van showsponsoring.

Er staan twee grote LED schermen links en rechts van het decor aan de achterzijde van het taptoeterrein, tegenover de hoofdtribune. Hier wordt zaterdagavond tijdens de taptoe een synchroon presentatie getoond volgens onderstaand schema:

  • Een half uur voor aanvang van de taptoe zullen alle advertenties en sponsoren op de schermen getoond worden in een continue presentatie
  • Tussen de optredens van de bands, tijdens op- en afmars wordt een reclameblok van 6 minuten getoond met advertenties. Dit vindt 5 keer plaats gedurende de avond.

Extra

In de tent naast het taptoeterrein staan twee grote TV schermen. Hier wordt zowel zaterdagavond als zondagmiddag een continue presentatie getoond met de adverteerders en sponsoren.

Neem contact op

Wilt u de Jubileumtaptoe sponsoren of een digitale advertentie plaatsen, stuur ons een mail en we nemen contact met u op: taptoe@mcclaren.nl


Showsponsor

Vanaf € 1.500,- bent u showsponsor.  De naam van uw bedrijf wordt dan aan één van de bands verbonden.  Tijdens het optreden van het showkorps, ongeveer 12 minuten, bent u als showsponsor zichtbaar op de schermen.

Heeft u interesse om uw naam aan onze taptoe te verbinden, we gaan graag met u in gesprek.

Uiteraard kunt u als showsponsor de taptoe beleven vanaf de hoofdtribune en ontvangen we u vooraf met een hapje en een drankje.

Let op, we hebben maar plek voor 6 showsponsors!

Showsponsors 2022

Adverteren

De digitale advertenties worden synchroon getoond op beide schermen. Iedere slide met 1 of meerdere advertenties blijft minimaal 10 seconden op de schermen staan. Het reclameblok wordt voor aanvang en na afloop getoond, en tijdens de taptoe gedurende het wisselen van de showkorpsen (de op- en afmars).

Wilt u adverteren in het reclameblok? Dit zijn de mogelijkheden:

  1. Advertentie full screen € 400,
  2. Advertentie ½ screen € 200,-
  3. Advertentie ¼ screen € 100,-

Neem contact met ons op, mail naar taptoe@mcclaren.nl