Dit jaar mochten de leden van Jong MCC voor het eerst mee met de A-band voor een optreden tijdens de carnavalsoptocht in Naarden. Ze hadden al heel wat maandagen geoefend op de straatshows van de A-band. De jeugdleden waren de uitdaging aangegaan om alles mee te doen.

 

Het eerste deel van de route had de band zelfs twee tambour-maîtres. Miranda gaf aanwijzingen aan de A-band en haar dochter Jessy nam de jeugd voor haar rekening. De tamboers van Jong MCC speelden een aantal keer zelfstandig hun eigen muziek. Stoer dat dan de leden van de A-band op muziek van Jong MCC loopt.

Achter de band reed een kleine zelf gemaakte praalwagen. Hierop mochten de leden van Jong MCC af en toe even plaatsnemen om uit te rusten. George Gerges en Fleur Verweij vonden dat niet nodig, zij hebben alles meegelopen met de A-Band!

 

Fotoalbum

Door het mooie weer stonden er heel veel mensen langs de route, vooral bij het bejaardenhuis en in de vesting zelf was het druk. Het is een gezellige optocht met heel veel leuke wagens die het thema “sprookjes” uitbeelden. Ook onze collega’s van Nardinck hadden er weer heel goed op ingespeeld.

Tot volgend jaar, en wie weet wel eerder....

Jong MCC en A-band in Naarden
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.