Vrijdag 1 mei werd oud tambour-maître en erelid van Drum- & Showband MCC Jaap Grob thuis verrast door de huidige tambour-maître Miranda Vos en bestuurslid Bianca van Rosmalen met een mooie bos bloemen. Jaap was die dag precies 75 jaar lid van de vereniging.

Jaap heeft 30 jaar de A-band tijdens de optredens geleid en menig lid is er nog steeds trots op als hij of zij in die tijd met Jaap voorop mocht lopen. Zijn laatste tambour-maître stok hangt nog steeds aan de muur en ook de door hem behaalde prijzen staan te pronken op de kast.

Omdat het nu niet samen met de vereniging gevierd kan worden hebben de leden van MCC er voor gezorgd dat Jaap deze dag heel veel felicitatiekaartjes ontvangt. Dan zijn ze er toch een beetje bij.

We hopen dat Jaap nog een tijdje van zijn vereniging mag blijven genieten en dat hij nog een aantal jaar de Award die naar hem is vernoemd zelf mag uitreiken tijdens de seizoensafsluiting.

Namens de hele vereniging gefeliciteerd Jaap!

Jaap Grob 75 jaar lid
Getagd op:         

Eén gedachte over “Jaap Grob 75 jaar lid

 • 18/06/2020 om 09:34
  Permalink

  Jaap, beetje laat maar toch, van harte gefeliciteerd met dit jubileum.
  Een ongekende prestatie bij een klub waar jij zo ongeveer alle situaties hebt meegemaakt. Van mondorgelklub tot drumband. Je bent voor mij wel uit het oog, maar niet uit het hart Jaap.
  Ik wens jou nog een fijne tijd toe,
  Groeten uit Vught, Ser Timmerman

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.