Naarden | 18 februari 2023

Na twee jaar stond de A-band dan eindelijk weer aan de start van de carnavalsoptocht in Naarden. Voor de Vestingnarren het startsein, met het traditionele kanonschot, van hun carnavalsfeest.

Dit jaar was Jong MCC ook van de partij. Zij mochten zowel mee lopen als op de mooi versierde kar mee rijden. De aspiranten Omme en Gies hebben voor het eerst de hele tocht gelopen en gespeeld. Een hele uitdaging met deze drie uur durende optocht.

Het thema van de optocht was continenten / landen. De leden van Muziekvendel Nardinc hadden zich hierop weer passend verkleed. De elf deelnemende carnavalskarren hadden allen hun eigen invulling hieraan gegeven. Ze hebben het de jury niet makkelijk gemaakt.

Eén van de Naardense inwoners was naar de optocht gaan kijken en was vergeten dat er nog een pannetje op het vuur stond. Betekende dat de brandweer met grote spoed dwars door de optocht naar de brand moest. Gelukkig had iedereen op tijd door dat het er echt niet bij hoorde en dat er ruimte gemaakt moest worden.

Carnaval Jong MCC

Na afloop heeft de A-band en Jong MCC nog even gezellig een kleintje carnaval gevierd in Muziekcentrum Schering & Inslag. Iedereen had nog net voldoende energie over voor de polonaise en de stoelendans.

Maandag reist de A-band af naar Bonn voor deelname aan de Rosenmontagszug.

Internationale carnavalsoptocht Naarden
Getagd op:                 

Eén gedachte over “Internationale carnavalsoptocht Naarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.