Afgelopen zondag, 24 maart, vond het gezellige vriendschapsconcert plaats in Muziekcentrum Schering & Inslag in Laren. MCC Next en ViJoS Plus brachten hun muziek ten gehore voor een volle zaal.

 

Voor dirigent Wouter van Luttervelt was het de eerste keer dat hij de leden van MCC Next in eigen huis door de muziek mocht leiden. Vanaf oktober heeft hij het stokje over genomen van Cees Bus, die nu een plekje vooraan in het publiek had. Wouter vertelde dat hij het best spannend vond, maar het klonk prima en hij kan met trots terugkijken op deze geslaagde middag.

MCC Next bracht ook een nieuw nummer ten gehore, mooie en herkenbare filmmuziek in A Tribute to John Williams.

Fotoalbum

ViJoS Plus bracht ook een aantal nummers uit de filmwereld te gehore, maar ook bekende nummers van bijvoorbeeld ABBA.

ViJoS Plus bestaat, net als MCC Next, uit oud-leden en andere muzikanten die graag op een ongedwongen manier muziek maken met elkaar. De band neemt het wel degelijk serieus, maar lekker muziek maken staat voorop. Uiteraard staat, zoals het hoort bij ViJoS, ook bij ViJoS Plus gezelligheid hoog in het vaandel.

Deze middag heeft ook gezorgd voor nieuwe leden van onze fanclub Sustento. Voor maar 20 euro per jaar ben u al lid en steunt u MCC in het organiseren van o.a. dit Vriendenconcert, maar ook de klaverjasavonden op de tweede donderdag van de maand en de concerten in Singer. U wordt per mail op de hoogte gehouden van de evenementen en optredens. Ook interesse? U kunt zich eenvoudig aanmelding via onze website.

Gezellig vriendschapsconcert
Getagd op:         

2 gedachten over “Gezellig vriendschapsconcert

 • 24/03/2019 om 22:10
  Permalink

  Was top geregeld! En gezellig! Lekker gespeeld! Tot de volgende keer!

  Beantwoorden
 • 27/03/2019 om 13:11
  Permalink

  Dank allemaal voor de geslaagde middag. En in het bijzonder voor de Bardienst; Peter, Bianca, Miranda. Anton de Groot voor de sfeervolle aankleding van de concertzaal en de versterking (microfoon). En Wouter van Lutterveld voor het vakbekwame dirigeren en de presentatie. Co Hoofd en Marjet de Leeuw, dank voor alle promotionele activiteiten en het goede verslag met de foto’s op onze website. En natuurlijk onze spelende leden van MCC- Next… Klasse!

  En natuurlijk onze leden van de Fanclub SUSTENTO, Dank voor jullie bezoek.

  Tot volgend jaar bij ons VRIENDSCHAPSCONCERT!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.