Laren | 12 mei 2024

Op zondagmiddag 12 mei 2024 vond in het Muziekcentrum Schering en Inslag het Vriendschapsconcert plaats georganiseerd door Drum- & Showband MCC in samenwerking met het koor Vocal Society uit Eemnes.

Het gratis toegankelijke evenement is bedoeld om de band tussen de verschillende verenigingen in de BEL gemeenten te versterken en aan het publiek te laten zien en horen hoe leuk het is om lid te zijn van één van deze verenigingen.

Vocal Society is een gemengd koor uit Eemnes, opgericht in 1987 door niemand minder dan John de Mol sr.. Het koor bracht een energieke uitvoering met muziek van Nederlandse bodem. Vocal Society is gedreven door het plezier in zingen en de wens om dit plezier over te brengen op het publiek. Het publiek heeft genoten van hun onvergetelijke bijdrage aan het Vriendschapsconcert van dit jaar.

MCC Next, onder leiding van dirigent Wouter van Luttervelt, heeft het publiek getrakteerd op een mix van nieuwe en vertrouwde nummers. Als opvolger van de legendarische A-band van Drum- & Showband MCC, neemt MCC Next de rijke geschiedenis van de vereniging mee naar het podium, terwijl ze tegelijkertijd een eigentijdse draai geven aan hun optreden.

Het was ook dit jaar weer een gezellige Moederdagmiddag waarbij het publiek ook nog kon genieten van een heerlijke Stromboli of broodje Bockworst van Het Bussie.

Gezellig Vriendschapsconcert op Moederdag
Getagd op:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.