Hilversum | 20 januari 2024

Zaterdagavond markeerde de start van het muzikale jaar met een bruisend Nieuwjaarsconcert, georganiseerd door Fanfare-orkest Leo in de sfeervolle Bethlehem kerk in Hilversum. Het podium was deze avond niet alleen voor Fanfare-orkest Leo, maar ook voor optredens van Beatrix Brass en MCC Next.

Met ongeveer 75 enthousiaste muzikanten die het publiek trakteerden op een zeer gevarieerd programma, werd de Bethlehem kerk omgetoverd tot een muzikaal paradijs. De drie orkesten waren slim opgesteld in een halve cirkel, waardoor het programma soepel kon verlopen en het publiek vanuit verschillende hoeken werd ondergedompeld in prachtige klanken.

Na de pauze, waarin het publiek zich tegoed deed aan een gezellig samenzijn, werd de avond voortgezet met een bruisende energie. De stemming zat er goed in en het publiek kon zelfs een dansje wagen op de aanstekelijke klanken van de muziek.

Het Nieuwjaarsconcert werd niet alleen gewaardeerd door de aanwezige muziekliefhebbers, maar ook door de drie orkesten zelf, die met passie en toewijding hun bijdrage leverden aan deze bijzondere avond.

Gezellig Nieuwjaarsconcert in Hilversum
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.