Zondagmiddag 8 maart organiseerde Drum- & Showband MCC het traditionele Vriendschapsconcert. Het Orkest van Muziekvendel Nardinc uit Naarden en MCC Next hebben beiden twee optredens verzorgd in een bomvol Muziekcentrum Schering & Inslag in Laren.

 

Het Orkest is één van de onderdelen van het Muziekvendel Nardinc. Deze groep staat onder de bezielende leiding van dirigent Marco de Jong. Naast concerten in de zaal van de verenigingsruimte van het Muziekvendel verleent het orkest ook medewerking aan concerten op diverse andere locaties. Het is een bijzonder orkest wat niet alleen mooie en meeslepende muziek speelt, maar af en toe ook z’n zangkunsten laat zien.

Fotoalbum

MCC Next is onder leiding van Wouter van Luttervelt inmiddels gegroeid naar een orkest van bijna dertig leden, reden genoeg voor een nieuwe outfit. Deze middag werden de nieuwe rode overhemden getoond. Ook hadden zij speciaal voor dit concert een aantal nieuwe nummers ingestudeerd welke zij graag aan het publiek wilden laten horen. Natuurlijk is ook de geschiedenis van MCC niet vergeten en zijn ook een aantal van de oude nummers van weleer ten gehore gebracht.

In de pauzes kon het publiek van een andere primeur genieten, de stromboli’s van Het Bussie. Binnenkort kunt u hen weer tegen komen op het foodtruckfestival in Huizen.

Geslaagd Vriendschapsconcert
Getagd op:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.