Zaterdag 16 oktober vierde Drum- & Showband MCC dat het 90 jaar geleden is dat de Broeders van Oudenbosch gestationeerd in Laren een mondorgelclub hebben opgericht. Deze club heeft diverse vormen gehad en is uiteindelijk de huidige Drum- & Showband geworden.

Het feestje, geheel volgens de coronaregels georganiseerd, is het startsein van het jubileumseizoen met als hoogtepunt de jubileumtaptoe op zaterdag 7 mei 2022.

De band Spancrank zorgde voor de feeststemming. Een aantal van hen hebben in een andere setting samen met MCC het concert MCC LIVE in het Singertheater verzorgd in 2018. Met hun zeer allround repertoire en recente dansbare nummers weet Spancrank een beleving neer te zetten die je niet snel zult vergeten. Ze geven een eigen draai aan de nummers waardoor dat echte crank gevoel ontstaat.

Doneer en Trakteer

Op deze avond werd ook het startschot gegeven voor de eerste sponsoractie voor de Taptoe “Doneer en Trakteer”. Bakkerij Tetteroo heeft 100 waardebonnen van 10 euro aan MCC gedoneerd.

U koopt een waardebon voor 10 euro en besteedt deze in één van de Tetteroo winkels in Laren, Eemnes, Blaricum en Bussum (bon in 1 keer besteden, geld terug is helaas niet mogelijk) en MCC ontvangt dit bedrag als donatie.

Wilt u MCC op deze wijze steunen? Bestel dan uw bon(nen) per mail: info@mcclaren.nl. U ontvangt nadere informatie over de betaling en bezorging van de waardebon(nen).

Als klap op de vuurpijl kwam ook Het Bussie nog langs voor een lekkere warme snack voordat de feestgangers weer huiswaarts gingen.

MCC kijkt uit naar een mooi seizoen waarin heel veel gaat gebeuren op het gebied van muziek en show voor zowel de A-band, Jong MCC en MCC Next. Zin om mee te doen? Kom kijken of mee spelen op de Play-Inn op zaterdagmiddag 30 oktober in Muziekcentrum Schering & Inslag.

Meer informatie: Play-Inn

Geslaagd Jubileumfeestje
Getagd op:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.