Zaterdag 5 januari is het nieuwe jaar bij MCC van start gegaan met een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst. Leden en vrienden van MCC hebben elkaar voorzien van de beste wensen voor 2019.

 

Voorzitter Erwin van den Berg memoreerde in zijn speech dat dit de laatste keer zal zijn dat hij het jaar opent.

De vereniging is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Erwin heeft te kennen gegeven dat hij na 10 jaar de voorzittershamer in maart graag wil overdragen.

Fotoalbum

In dit nieuwe jaar staat de vereniging voor de uitdaging om vernieuwingen door te voeren. De Dertigminners (leden van de A-band jonger dan 30 jaar) zijn eind 2018 van start gegaan met een brainstormsessie. Hieruit zijn al wat ideeën naar voren gekomen die verder uitgewerkt worden. Ze zijn enthousiast om met MCC een nieuwe weg in te slaan.

De voorzitter gaf een klein doorkijkje naar de toekomst waarin deelname aan Kerkrade nogmaals overwogen wordt, maar uiteraard ook de jubileumtaptoe in 2021 al weer dichtbij is. Genoeg te doen voor de huidige leden maar zeker ook voor nieuwe leden!

Als eerste staan de optredens tijdens carnaval en het Vriendenconcert van MCC Next op het programma. De A-band zal op carnavalszaterdag in Naarden te zien zijn en op Rosenmontag in Bonn.

Met een welgemeend “proost” werd het officiële deel van de nieuwjaarsbijeenkomst afgesloten.

Gelukkig Nieuwjaar
Getagd op:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.