Zaterdag 21 december vierden de leden van de A-band en MCC Next een hele foute Kerstparty. De feestcommissie had het muziekcentrum omgetoverd tot een waar winterparadijs met grote een lichtjeskerstboom als centrum van de zaal.

 

Alle leden hadden zich zo fout mogelijk aangekleed, van foute Kersttrui tot aan Elfenpakje.  Voorzitter Mark Limburg opende het diner de kortste Kersttoespraak in de geschiedenis en met een uitgebreid dankwoord aan de leden van de feestcommissie voor alle voorbereidende werkzaamheden en de hulptroepen voor het aankleden van de zaal.

Na het heerlijke soepje mochten de leden hun eigen diner verder zelf  bereiden op de WinterBBQ's die buiten in een klein feesttentje stonden. Gelukkig was het daar knus en warm.

Voor de families, instrumentcollega's, vriendengroepjes was er een fotohoekje gemaakt ten behoeve van de Kerstkaart van 2020.

Fotoalbum

Het was een zeer geslaagde avond. We wensen iedereen een fijne Kerstvakantie en tot ziens op de Nieuwjaarsbijeenkomst zaterdag 4 januari van 16.00 tot 20.30 uur .

Foute Kerst bij MCC
Getagd op:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.