Koningsdag begon rustig in Laren met de piekiesmarkt, braderie en kunstmarkt in het dorp. Om 10.00 uur werd het al wat levendiger door de aubade van Muziekvereniging Sint Jan bij de Prinsenmarij.

Maar het dorp werd pas echter wakker na de Flashmob van Drum- & Showband MCC.

MCC wilde met een kleine stunt aandacht vragen voor hun evenement in Singer Laren op zaterdag 13 oktober a.s., De Vrienden van MCC Live. Die avond treden de drie onderdelen van de vereniging op samen met de partyband Streetbeats en de Danscompagnie van Jamie Dee uit Eemnes.

De Flashmob vond plaats op het Kermisterrein, tussen alle verkopende kinderen in, door Jong MCC, de A-band en MCC Next. Om vast een bruggetje te maken naar het volgende programma onderdeel van het Oranjecomité van Laren werd Swinging Horses gespeeld.

 

Fotoalbum

MCC Flashmob

De A-band heeft nog twee keer opgetreden in het dorp tussen de diverse ringsteekwedstrijden door op het parcours en op het plein bij de mannen van Stichting Le Bocque. Hierbij hebben ze een aantal straatshows laten zien.

Om deze straatshows en straks de nieuwe taptoeshow op een goede manier te kunnen oefenen is de band nog steeds bezig om samen met de Gemeente Laren een goede buitenlocatie te creëren, dichtbij het Muziekcentrum Schering & Inslag. Om waardevolle repetitietijd niet verloren te laten gaan door heen en weer reizen, is het van belang dat deze locatie bij het muziekcentrum ligt.

A-band op Ringsteekparcours
Flashmob en diverse optredens Koningsdag
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.