Laren | 10 februari 2024

Na een spectaculaire carnavalsoptocht in Naarden, barstte het feest los met een onvergetelijk kleintje carnaval in het Muziekcentrum Schering & Inslag. De leden van Jong MCC, de A-band en hun enthousiaste fans sloten zich aan voor een knallend feest vol gezelligheid.

De feestvreugde begon met een levendige stoelendans, waar de kinderen dansten op de vrolijke klanken van de carnavalsmuziek. De sfeer was opperbest terwijl de kinderen en hun ouders lachten, dansten en plezier maakten.

Een hoogtepunt was de spetterende modeshow, waarin de creatieve carnavalsoutfits van de feestgangers schitterden op de catwalk. Van kleurrijke prinsessenjurken tot stoere astronautenkostuums, de aanwezigen lieten hun creativiteit de vrije loop.

De spanning steeg toen de winnaars van de avond werden bekendgemaakt. Kaylee en Jip wonnen de wedstrijd en werden gekroond tot prinses en prins Carnaval. Ze ontvingen een welverdiende prijs en mochten onder luid applaus de polonaise aanvoeren.

Het kleintje carnaval was een gezellige afsluiting van de dag. De partypoepers gingen nog even door met feestvieren in Eemnes en zondag in Hoogland. Maandag lopen de leden van de A-band mee in de Rosenmontagszug in Bonn.

Feestelijk kleintje carnaval in Muziekcentrum
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.