Laren | 5  mei 2024

Zondag, 5 mei was een fantastische dag! Op de laatste dag van de feestweek in Laren stond de showpresentatie van de A-band op het programma. Veel mensen waren naar het gezellig aangeklede Plein 1945 gekomen om de nieuwe show van de A-band te bekijken.

De A-band presenteerde haar nieuwe show in het thema van de populaire Netflix serie Wednesday. De band stond deze dag ook onder leiding van hun eigen Wednesday. Het publiek kon deze middag twee keer genieten van de show, aan het begin van het programma en als afsluiting van de dag. De leden van de A-band mochten veel applaus en felicitaties voor hun nieuwe show in ontvangst nemen.

 

De leden van Jong MCC hebben ook een mooi optreden verzorgd en konden zelfs een nummer spelen in het thema van de show van de A-band. De oplettende kijker kon zien dat de kinderen ook allemaal verkleed waren als een personage uit de serie. De kinderen hebben veel complimenten mogen ontvangen, zo leuk!

Ook de leden van MCC Next waren van de partij. Onder leiding van hun dirigent Wouter van Lutterveld hebben zij weer de mooie oude MCC klanken en nummers uit een ander genre laten horen door het centrum van Laren. Dit was alvast een mooi voorproefje voor het Vriendschapsconcert aankomende zondag in Muziekcentrum Schering en Inslag i.s.m. Vocal Society van 14:00 tot 16:00 uur.

De Wallenkraaiers  uit Naarden zorgde voor een super energievol voorprogramma en  presenteerde later in het programma ook nog hun wedstrijdset waarmee ze gaan deelnemen aan de Dweildag in Bemmel op 9 juni. Dank dat jullie er waren en veel succes in Bemmel!

Dank aan alle aanwezigen voor hun enthousiasme, alle extra donaties die we nog hebben mogen ontvangen het was geweldig om te zien hoeveel mensen er in de zon stonden te kijken naar dit mooie programma!

Fantastische Showpresentatie A-band
Getagd op:                     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.