Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondje Cultuur

19/10/2023 @ 20:00 - 21:30

Vier het Muzikale Erfgoed samen met MCC Next!

Tijdens de festiviteiten ter ere van het 75-jarig bestaan van Drum- & Showband MCC in 2006, herleefden de oud-leden van deze legendarische band hun passie voor muziek. Uit die nostalgische vonk ontstond in 2011 een gloednieuwe band: MCC Next!

Wat begon als een eenvoudige hereniging, is nu uitgegroeid tot een krachtige muziekformatie met meer dan 25 enthousiaste leden. Gedurende het winterseizoen, komen ze tweemaal per maand samen om te repeteren voor leuke podiumoptredens, waaronder het eigen “Vriendschapsconcert” en nu dus ook het “Rondje Cultuur.”

Op donderdagavond 19 oktober heeft u de kans om MCC Next in actie te zien onder de bezielende leiding van dirigent Wouter van Luttervelt. Ze zullen de gloednieuwe nummers ten gehore brengen. maar ze brengen ook een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van MCC door enkele van de klassieke nummers van weleer op het programma te zetten.

Herinnert u zich de prachtig versierde kar van MCC Next tijdens de allegorische optocht in Eemnes? Heeft u een voorproefje gekregen en wilt u meer? Dan mag u dit evenement niet missen. Kom op 19 oktober gezellig naar het Rondje Cultuur in het Huis van Eemnes en laat u betoveren door de tijdloze klanken van MCC Next.

Rondje Cultuur

Gegevens

Datum:
19/10/2023
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://huisvaneemnes.nl/activiteiten/rondje-cultuur-okt23/

Locatie

Huis van Eemnes
Noordersingel 4
Eemnes, 3755 EZ
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie