Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomer, Muziek en Dansfestival

2 juni @ 14:00 - 16:30

In samenwerking met Muziekvereniging St. Jan en De Gooische Muziekschool organiseert Het Brinkhuis de 2e editie van het Zomer Muziek- en Dansfestival Laren. Aan dit festival werken veel cultuurinstellingen en verenigingen uit Laren mee.

Vrijdag en zaterdag is FlashStudio Laren actief met, dans workshops, open lessen en diverse Ballet en Dans optredens door leerlingen van FlashStudioLaren.

Ook De Gooische Muziekschool is vrijdag en zaterdag actief met muziek- en zangvoorstellingen, open lessen voor Peuters en Kleuters en een open podium. Larense muzikanten (0 tot 80+ jaar) kunnen zich gratis aanmelden om deel te nemen aan het open podium op zaterdagmiddag.

Zondag beloofd een spektakel te worden met SING-ALONG LAREN. Van 14.00 tot 16.30 is er een smeltkroes van zang, muziek en gezelligheid in de Kloostertuin van het Brinkhuis. Hier komen aan het muzikale woord: Accordeonvereniging Vivace / Aurora, Mannenkoor De Speuit, Klepperman van Elleven, Drum- en Showband MCC, Sarita’s Hartkoor en Muziekvereniging St. Jan.

Het festival is gratis toegankelijk.

 

Zomer, Muziek en Dansfestival

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
14:00 - 16:30
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://hartvanlaren.nl/muziekfestival/

Locatie

Brinkhuis
Brink 29
Laren,
+ Google Maps