Nadat de leden van Jong MCC samen met de A-band de kermis in Laren geopend hebben op zaterdag 29 juni jl., wat natuurlijk erg spannend en super leuk was, mochten ze maandagavond 8 juli jl. al weer optreden. Dit keer voor familie en vrienden van de leden.

 

Het was de afsluiting van het afgelopen les jaar en de kinderen mochten aan alle belangstellenden laten zien en horen wat ze geleerd hadden.

Al eerste was de AMV groep onder leiding van Mirjam Hamel aan de beurt. Zij lieten zien dat ze al aardig muziek uit een blokfluit en een clavesimpel krijgen. Daarna mocht het slagwerk- en de blazersgroep onder leiding van Karel van Kampen en Christian de Jongh laten horen welke nummers ze hebben geleerd.

Fotoalbum

Christian en George speelden nog een stuk waarbij ze op hun eigen trompet bliezen, en op elkaars ventielen speelden!

Na nog een exercitie demonstratie op het plein onder leiding van Andr├ę Calis, ging het binnen verder samen met de A-band. Gezamenlijk werd de Jong MCC mars gespeeld.

Als toegift heeft de A-band hun allernieuwste nummer laten horen. Het is bijna af en zal zeker in het nieuwe optredensseizoen een plekje in het repertoire krijgen.

Het was weer een geslaagde afsluiting! Volgend jaar ook mee doen? Kom dan gezellig kijken op maandagavond. We zijn er weer vanaf 26 augustus.

Eindavond Jong MCC
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.