Laren | 30 maart 2023

MCC Next is met 30 spelende leden een groot onderdeel geworden van Drum- & Showband MCC. Ondanks dat ze meestal binnen spelen, komt het nu wat vaker voor dat de leden ook buiten optredens verzorgen. Zoals bijvoorbeeld in de muziektent in Laren. Tijd voor buitenkleding dus.

De werkgroep “Next-Jasjes” bestaande uit Bianca van Rosmalen, Karin Smit, Nicole Veenman, Marjet de Leeuw en Erwin v.d. Berg is aan de slag gegaan met het uitzoeken van de juiste jas en natuurlijk de kleur. Na diverse beoordelingen is het rood geworden, dezelfde kleur als het overhemd. Speciaal voor de bedrukking van de jas is ook het logo van MCC Next vernieuwd.

Gedurende de zoektocht kwam de werkgroep er achter dat Drukkerij DIT in Eemnes ook jassen levert en drukt. Een afspraak was snel gemaakt. Ook hadden ze zichzelf de doelstelling mee gegeven om de aanschaf kostenneutraal te realiseren. Al vrij snel vonden ze genoeg sponsoren om de aankoop volledig te financieren. Een aantal sponsors willen anoniem blijven, maar hierbij kunnen we wel Greenfield Development, VMS Audiovisueel, André Calis Sierbestrating, Het Bussie en Boekweit Keukens bedanken voor hun bijdrage.

Afgelopen donderdag werd door voorzitter Erwin van den Bergh symbolisch het eerste jasje overhandigd aan dirigent Wouter van Lutterveld. Daarna mochten de aanwezige leden hun jas ook mee nemen. De leden kijken uit naar hun eerste buiten optreden.

Aanbieden eerste MCC Next jas
Een jas voor MCC Next
Getagd op:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.