Zaterdag 22 december stond het jaarlijkse Kerstdiner van de A-band en MCC Next in het teken van het kerstverhaal van Charles Dickens.

Het Bonte Paard en Anton Pieck taferelen als achtergrond, de lessenaar van Scrooge op de voorgrond zette de in stijl geklede leden direct in de juiste sfeer.

 

Bij binnenkomst werden alle gasten op de foto gezet door Ruchenka van Rosmalen. Dit geeft aan een ieder een leuke herinnering aan dit prachtige Kerstdiner.

Zij heeft ook gezorgd voor de sfeerfoto’s tijdens het diner.

Klik hiernaast op het fotoalbum en bekijk alle door haar genomen foto's.

Fotoalbum

De feestcommissie van MCC had zichzelf weer overtroffen om een gezellige avond mogelijk te maken met een echt Kerstdiner. Als voorgerecht werd een amuse geserveerd met mosterdsoep, een bruschetta en hamrolletjes. Het hoofdgerecht bestond uit een hele kip per persoon en diverse bijgerechten. Het geheel werd afgesloten met een heerlijke dessert variatie en de traditionele koffie met TiaMaria.

Voorzitter Erwin v.d. Berg vertelde tussen de diner gangen door een mooi Kerstverhaal over het overdragen van het Koningschap in een onbekend en toch ok weer bekend land.

De vereniging is op zoek naar een nieuwe voorzitter die vanaf maart 2019 het leiderschap kan overnemen van Erwin. Heb je interesse of ken je de voor MCC geschikte nieuwe voorzitter, klik dan hier voor meer informatie.

De leden van MCC gaan nu genieten van hun Kerstvakantie. Zaterdag 5 januari 2019 wordt het jaar geopend met de Nieuwjaarsbijeenkomst van 16.00 tot 20.30 uur in Muziekcentrum Schering & Inslag in Laren.

Een Dickens Kerst bij MCC
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.