De leden van MCC zijn hun carnavalsweekend begonnen met het opluisteren van carnavalsfeesten op verschillende basisscholen, het eigen jeugdcarnaval bij Jong MCC en de Carnavalsoptocht in Naarden.

Op vrijdag zijn de Partypoepers op pad geweest met carnavalsvereniging De Sliertjes uit Eemnes. Ze zetten dan in korte tijd een aantal carnavalsfeesten op scholen op z’n kop, inclusief het eigen jeugdcarnaval in het Muziekcentrum Schering & Inslag.

In Naarden schoot het kanon, na het spelen van het openingslied, een gat in de bewolking zodat het zonnetje er bij kon komen. Het werd prachtig weer om een optocht te lopen. MCC was dit keer het laatste korps in de stoet en mocht met nummer 31 achter Breiertje, de geit van de Geitenbreiers uit Laren, aansluiten.

Fotoalbum

Op de Keverdijk wachtte de A-band een verrassing. De jury had hen verkozen tot de meest Verrassendste Vereniging in de stoet. Tambour-maître Miranda Vos mocht zelfs een beker in ontvangst nemen. De kleine straatshows die onderweg worden gegeven waren de jury leden opgevallen en werden zeer gewaardeerd.

Maandag a.s. Gaat de A-band naar Recklinghausen om deel te nemen aan de Rosenmontagszug.

De verrassendste vereniging!
Getagd op:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.