Het seizoen van de A-band van MCC is begonnen met de lampionnenoptocht in Diemen, onderdeel van het jaarlijkse Diemerfestijn.

 

De band is hier al een aantal jaar te gast. Voorafgaand aan de optocht wordt een klein concertoptreden verzorgd voor de ouders en kinderen die mee gaan lopen. Met de kermis op de achtergrond geeft dit een feestelijk tintje aan de avond.

Om kwart over acht mogen de kinderen dan eindelijk hun lampion aan doen en hun optocht lopen door het dorp. Zelfs fans die verhuisd zijn vanuit Laren naar Amsterdam kwamen een kijkje nemen bij het eerste optreden van de band.

Fotoalbum

INmarkt Laren

Op zondag 15 september van 13.00-17.00 uur vindt de INmarkt 2019 plaats in Laren, een weekend vol cultuur en belevenissen. Dit is de start van het culturele, recreatieve en sportieve seizoen in Laren.

Elk jaar staan op de INmarkt de Larense dorpscultuur, het verenigingsleven en het vrijwilligerswerk centraal. De gerestaureerde en antieke muziektent van Laren zal gebruikt worden voor de optredens van de deelnemende partijen. Ook MCC zal daar een optreden verzorgen (zie het programma).

MCC is ook aanwezig met een informatie stand. Wil je ook muziek maken? Of kun je al muziek maken en zoek je een band? Kom langs en informeer naar de mogelijkheden bij Drum- & Showband MCC!

De A-band gaat van start in Diemen
Getagd op:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.