Laren | 23 december 2023

De leden van MCC hebben afgelopen zaterdag het jaar afgesloten met een chinees Kerstdiner. De feestcommissie had de zaal weer prachtig in Kerstsfeer gebracht met als finishing touche de grote Chinese draak aan het plafond waar Frans twee maanden aan heeft gewerkt.

Net voor de opening van het buffet werden allereerst Joyce en Dwayne in het zonnetje gezet. Vorig jaar rond deze tijd werden zij de trotse ouders van hun derde zoon. Ze mochten nu een mooie geboorte tegel in ontvangst nemen.

Vervolgens werd door middel van een minuut stilte nog even stil gestaan bij het overlijden van Joke Klarenbeek.

Tijdens deze avond namen de A-band leden ook afscheid van Joyce. Na 25 jaar spelend lid drukt ze even de pauze knop in. Joyce is op haar zesde gestart bij Jong MCC en vervolgens doorgestroomd naar de A-band. Tijdens het jubileum optreden in 2006 heeft ze gezamenlijk met haar opa Frits Distelblom en vader Barend Distelblom de Kerkradeshow gelopen. Met alles wat Joyce al heeft beleefd bij MCC was dit toch wel het meest bijzondere moment. Gelukkig blijft ze wel verbonden met de vereniging. Zo blijft ze actief in het bestuur en binnen de jeugd leiding.

De leden kunnen nu genieten van de Kerstvakantie. De vereniging gaat in het nieuwe jaar weer van start met de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 6 januari van 16.00 tot 20.30 uur.

Chinees Kerstdiner
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.