Maandag 12 februari heeft de A-band deel genomen aan de Rosenmontagszug in Recklinghausen Duitsland. Een gezellige carnavalsoptocht in het centrum van de stad.

Op de plaats van bestemming stond koffie en broodjes klaar en konden de leden eerst nog in een lekker warm gebouw wachten op de start van de optocht. Het was nl. best koud als het zonnetje even achter de wolken verdween. Na een kort optreden in het gebouw mochten we verder wachten op de koude parkeerplaats waar een aantal wagens en groepen zich ook verzameld hadden.

De optocht bestond uit twee rondjes om de kerk, of eigenlijk de stadswal. Het was overal gezellig druk. Kinderen die met smart stonden te wachten op het snoepgoed wat rondgestrooid werd, en heel veel jongeren die duidelijk het hele weekend al aan het feesten waren.

Fotoalbum

Na het tweede rondje eindigde de optocht op het Rathausplatz, alwaar de after party plaats vond. Alle groepen presenteerden zich nog een keer aan het publiek. Op het kleine podium heeft de A-band nog een aantal feestnummers gespeeld zodat het publiek zich warm kon “schunkelen”.

Nadat de band zich had omgekleed zijn ze nog even terug gelopen om een koud biertje te halen op het koude plein, maar het feest liep daar al snel ten einde.

Carnaval in Recklinghausen
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.