Deze week liep de jeugd uit Huizen en de BEL dorpen de Avondvierdaagse. Ze moesten dit jaar vanwege het slechte weer één avond thuis blijven, maar dat mocht de pret niet drukken.

 

Op donderdagavond 31 mei heeft de A-band deel genomen aan de feestelijke intocht in Huizen. Het was broeierig warm, dus heel lastig om zo'n eind te lopen en te spelen. Het enthousiasme van de lopers was er echter niet minder om. Aan het eind van de intocht kregen we zelfs te horen dat de wandelaars nog nooit zo snel binnen waren geweest.

Tijdens het wachten op de bus werd er nog even snel een feestje gebouwd door alle muzikanten van De Fluutjes, Nardinck en MCC.

 

Fotoalbum

Fotoalbum

 

In Laren hadden de lopers geen haast. Op vrijdagavond moest de A-band nog even op ze wachten op de Kerklaan. Op één poeg na dan, die stonden er al netjes.

Het was gezellig druk in het dorp. Bij de Prinsenmarij stonden de drie burgemeesters de wandelaars vanaf het bordes toe te zwaaien. En er werd een jubilaris gehuldigd, hij liep de avondvierdaagse voor de 25e keer.

Bij SV Laren is nog een kleine serenade gegeven.

 

Avondvierdaagse Huizen en Laren
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.