Bonn | 12 februari 2024

Bonn bruist van vreugde terwijl de A-band zich opmaakt om deel te nemen aan de Rosenmontagszug, één van de grootste carnavalsoptochten in Duitsland. Met duizenden enthousiaste toeschouwers langs de route, is deze dag altijd een onvergetelijke ervaring van muziek, kleur en vrolijkheid.

‘s Morgens om 7.00 uur verzamelde de A-band zich vol energie om deel te nemen aan deze beroemde carnavalsoptocht. Gehuld in kleurrijke kostuums en met instrumenten in de aanslag, zetten ze koers naar de feestelijke straten van Bonn.

Langs de route stonden duizenden toeschouwers. De sfeer was gezellig druk, met mensen van alle leeftijden die samenkwamen om te genieten van de muzikale klanken, de feestelijke optocht maar vooral het snoep en de kleine cadeautjes die vanaf de wagens in grote hoeveelheden het publiek in werden gegooid. Kinderen, maar ook volwassenen doken er op alsof er met goud werd gestrooid. Gelukkig hadden ze ook nog voldoende tijd om vol enthousiasme op de klanken van de A-band mee te deinen en  mee te zingen.

Na afloop van de optocht sprak onze tambour-maître Miranda Vos haar dankbaarheid uit aan het publiek van Bonn. "Wat een fantastische dag! We zijn zo blij dat we deel mochten uitmaken van deze geweldige optocht. Het publiek was geweldig, en de sfeer was werkelijk onvergetelijk. We hopen dat iedereen een leuke dag heeft gehad!"

A-band brengt feestelijke sfeer naar Rosenmontag in Bonn!
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.