Klaverjassen

Iedere tweede donderdag van de maand in de maanden oktober tot en met maart, wordt er gekaart in het Muziekcentrum Schering & Inslag. De avonden zijn vrij toegankelijk. Voorwaarde is wel dat u lid moet zijn van onze fanclub Sustento en in het bezit moet zijn van een geldig coronatoegangsbewijs (QR code).

Gezelligheid staat voorop. Het barpersoneel van MCC zorgt altijd voor iets extra’s bij de koffie en bij de borrel. Er worden drie rondes gekaart. Aan het eind van het seizoen worden de laagste stand(en) weggestreept, zodanig dat bij een ieder vier standen bij elkaar worden opgeteld. De winnaar mag zich tot aan het volgende seizoen trotse eigenaar noemen van de wisseltrofee.

Het Sustento klaverjasseizoen 2021-2022 kon weer veilig van start gaan! Donderdag 14 oktober is de eerste avond waarop er weer gekaart is. Het seizoen bestaat uit zes kaartavonden, iedere 2e donderdagavond van de maand in Muziekcentrum Schering & Inslag, Eemnesserweg 15a te Laren.

Helaas moest het seizoen in december vanwege de maatregelen weer stop worden gezet en zijn de kaartavonden tot nader order afgelast.

Ondanks dat het seizoen niet meer is opgestart hebben we hebben om op 14 april toch nog een avondje klaverjassen te organiseren niet voor de competitie maar voor de gezelligheid en om even lekker bij te kletsen.

Hopelijk kunnen we de kaarters in goede gezondheid ontvangen.


Winnaar seizoen 2018-2019: Liek Bouma

Op de gezellig drukke laatste klaverjasavond van Sustento werd de winnaar van de competitie seizoen 2018-2019 bekend gemaakt door Bert Hilhorst.

De SUSTENTO wisseltrofee is dit keer gewonnen door nieuwkomer Liek Bouma. Met 21436 punten uit de vier beste wedstrijden wist hij de 20 andere kaartspelers achter zich te laten. Nog eens zeven kaarters hadden niet vier keer mee kunnen spelen waardoor zij buiten de wedstrijd vielen.