Zondag 8 maart 2020: Nardinc en MCC Next

Zondagmiddag 8 maart 2020 organiseerde Drum- & Showband MCC het traditionele en gratis toegankelijke Vriendschapsconcert van 14.00 uur tot 17.00 uur in het Muziekcentrum Schering en Inslag aan de Eemnesserweg 15a te Laren. Tijdens dit concert heeft het Orkest van Muziekvendel Nardinc uit Naarden en MCC Next voor u opgetreden.

De fanfare-/orkestgroep is één van de onderdelen van het Muziekvendel Nardinc. Deze groep staat onder de bezielende leiding van dirigent Marco de Jong. Naast concerten in de zaal van de verenigingsruimte van het Muziekvendel verleent het orkest ook medewerking aan concerten op diverse andere locaties zoals in de grote kerk in Naarden en bij de jaarlijkse Nationale Dodenherdenking. Ook zij zoeken hierbij soms de samenwerking op met andere muziek- of zangverenigingen.

MCC Next is het jaar goed begonnen met een concert bij Van IJken in Eemnes. Onder leiding van Wouter van Luttervelt hebben de leden van Next nieuwe nummers ingestudeerd welke zij graag aan het publiek willen laten horen. Natuurlijk wordt de geschiedenis van MCC niet vergeten en zullen ook een aantal van de oude nummers van weleer op het programma staan.