Zondag 12 mei 2024 Vocal Society en MCC Next

Op zondagmiddag 12 mei 2024 staat het Muziekcentrum Schering en Inslag in Laren klaar om muziekliefhebbers te verwelkomen voor het jaarlijkse hoogtepunt: het Vriendschapsconcert georganiseerd door Drum- & Showband MCC. Dit gratis toegankelijke evenement, dat van 14.00 uur tot 16.00 uur plaatsvindt, belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle aanwezigen.

Vocal Society, opgericht in 1987 door niemand minder dan John de Mol sr., heeft door de jaren heen een solide reputatie opgebouwd in de Nederlandse muziekscene. Het gemengde koor staat bekend om zijn energieke uitvoeringen en hun toewijding aan muziek van Nederlandse bodem. Ondanks het vertrek van de oprichter bleef Vocal Society trouw aan zijn roots, gedreven door het plezier in zingen en de wens om dit plezier over te brengen op het publiek. Met een hoog niveau van muzikaliteit en een streven naar perfectie belooft Vocal Society een onvergetelijke bijdrage te leveren aan het Vriendschapsconcert van dit jaar.

MCC Next, onder leiding van dirigent Wouter van Luttervelt, zal het publiek trakteren op een mix van nieuwe en vertrouwde nummers. Als opvolger van de legendarische A-band van Drum- & Showband MCC, neemt MCC Next de rijke geschiedenis van de vereniging mee naar het podium, terwijl ze tegelijkertijd een eigentijdse draai geven aan hun optreden. Met een combinatie van krachtige percussie, bruisende melodie├źn en een onmiskenbare passie voor muziek, staat MCC Next klaar om het publiek te verrassen en te betoveren met hun unieke optreden.

Het Vriendschapsconcert van 2024 belooft een viering te worden van vriendschap, gemeenschap en natuurlijk muziek. Alle liefhebbers worden uitgenodigd om op zondagmiddag 12 mei (Moederdag) naar het Muziekcentrum Schering en Inslag, Eemnesserweg 15a in Laren te komen en zich te laten meevoeren door de betoverende klanken van Vocal Society en MCC Next. Met gratis toegang voor iedereen is dit een evenement dat u niet mag missen!

Kom gezellig langs op zondag 12 mei (Moederdag) en laat u verrassen door de twee muziekvereniging!